0673Annosjakelu

Apteekin tarjoama annosjakelupalvelu on hyvä apu asiakkaan lääkemäärän ollessa niin suuri, että hän ei enää itse kykene tai muista ottaa kaikkia tablettejaan säännöllisesti.

Huolehdimme kaiken valmiiksi puolestanne

Annosjakelussa jaetaan tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet valmiiksi sekä huolehditaan lääkityksen seurannasta ja reseptien uusimisesta. Annosjakelupalvelu pienentää lääkekustannuksia, kun ylimääräisiä, käyttämättömiä lääkkeitä ei pääse kertymään kotiin.

Valmiiksi jaellut lääkkeet toimitetaan haluttaessa vaikka suoraan asiakkaan kotiin kahden viikon välein.

Annosjakeluun siirryttäessä ja aina lääkityksen muuttuessa selvitämme lääkityksen päällekkäisyydet ja lääkkeiden yhteisvaikutukset. Teemme yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa ja uusimme reseptit sähköisesti aina kun se on mahdollista. Asiakkaan ei siis välttämättä tarvitse itse asioida apteekissa lainkaan.

Omaisten ei tarvitse huolehtia lääkityksen muistamisesta

Palveluun on mahdollista liittää lääkkeenotosta ääni- ja valomerkillä muistuttava, helppokäyttöinen Lääkekello. Mikäli lääkkeen ottaminen laitteen muistutuksesta huolimatta unohtuu, laite muistuttaa lääkkeenotosta puhelimitse. Jollei lääkettä muistutussoitosta huolimatta oteta, laite lähettää tekstiviestin omaiselle tai kotisairaanhoitajalle.

Lisätietoja: perushoitaja Irma Helenius puh. 040 577 2366 (puheluhinnat) sekä internetistä osoitteesta www.addoz.com

Palveluiden hinnat

Annosjakelupalvelun hinta on 8,80 € / viikko, sisältäen reseptien uusimisen.

Kotiinkuljetuspalvelun hinta Valkeakosken keskikaupungin alueella on 40 €.

Palvelumaksut laskutetaan kerran kuukaudessa.